Ana Sayfa Genel Betist330 – Betist Güncel Adresini Betist 330 Olarak Kullanmaya Başladı

Betist330 – Betist Güncel Adresini Betist 330 Olarak Kullanmaya Başladı

0
Betist330 – Betist Güncel Adresini Betist 330 Olarak Kullanmaya Başladı

2015 yılında açılmış bir bahis sitesi olan Betist, Türkiye’nin tercih edilen isimleri arasında yer alıyor. Sitenin ülkemizdeki kullanıcıları için, yeni bir giriş adresi açıldı. Bu nedenle üyelerin Betist330 ile siteye erişmeye devam etmeleri gerekiyor. Kullanılan bir önceki adres erişim engeli nedeniyle kapandı ve artık bu adrese ulaşmak mümkün değil. Betist güvenilir nadir sitelerden birisi olsa da ülkemizdeki erişim engeline takılmadan hizmete devam edemiyor.

Betist Kapanınca Ne Zaman Yeniden Açılır?

Betist üyelerinin site erişim haklarını onlara yeniden tanımak adına, çok fazla vakit kaybetmeden yeniden açılır. Sitenin giriş adresi kapandığında, site en fazla 24 saatlik bir zaman dilimi içerisinde yeni adresini kullanıma sunar. Üyeler bu adrese aynı gün içerisinde erişmiş olurlar.

24 saat temsili bir zaman dilimidir. Betist yeni giriş adresini genellikle birkaç saat içerisinde açmış olur. Üyeler de siteyi kullanma haklarını geri almış olurlar.

Betist Güncel Adresi Nereden Bulunabilir?

Betist güncel giriş adresini bulmak için gördüğünüz ilk linke tıklamamanız, yararınıza olur. Özellikle tıkladığınız link sizi başka bir siteye yönlendiriyorsa, giriş bilgilerinizi kullanmamalısınız. Çünkü giriş bilgileriniz çalınabilir. Yukarıdaki buton sizi her zaman güvenli bir şekilde sitenin ana sayfasına götürür. Tıkladığınızda siz de göreceksiniz, direkt reklam ve başka bir yönlendirme olmadan Betist ana sayfası açılır. Güvenebileceğiniz bir başka adreste sosyal medya olabilir. Resmi Twitter hesabından da sitenin güncel adresini bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz